Mesaj Daniel Constantin (Presedinte Partidul Conservator)

  Dragi romani din diaspora,

Ma bucur mult sa ma pot adresa dumneavoastra prin intermediul acestor randuri si sper ca acesta sa fie doar inceputul unui dialog care sa devina unul permanent in urmatorii ani. Avem nevoie de dumneavoastra, de experienta pe care ati dobandit-o, de ideile novatoare si de puterea dumneavoastra de munca. In acelasi timp, sunt convins ca si dumneavoastra aveti nevoie de o clasa politica responsabila si atenta la nevoile si dorintele dumneavoastra.

Partidul Conservator, prin reprezentantii nostri aflati in randurile dumneavoastra, va incerca sa stabileasca punti de legatura cu cat mai multi romani aflati, imi place sa cred doar temporar, in afara granitelor tarii. In acest fel, vom incerca sa aducem un plus de comunicare si ajutor, acolo unde este cazul, pentru cat mai multi compatrioti care au nevoie de sprijinul nostru.

Cunoastem problemele cu care va confruntati si presiunea la care, de multe ori, sunteti supusi, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Vom incerca sa va fim alaturi, in masura in care acest lucru va fi posibil, in toate demersurile pe care le veti intreprinde pentru sprijinirea intereselor comunitatii din care faceti parte.

In acelasi timp, va indemn sa nu va neglijati obligatiile si drepturile care decurg din statutul de cetatean al Romaniei. Este important sa va prezentati la vot si nu trebuie sa permiteti nimanui sa va cumpere votul si, in felul acesta, libertatea de a-i alege pe cei care doriti cu adevarat sa va reprezinte. Sunteti oameni liberi si aveti dreptul sa va exercitati dreptul constitutional de a alege si de a fi alesi.

Dorim sa putem crea, alaturi de dumneavoastra, o tara demna, pe care sa o pretuim si de care sa fim mandri cu totii. O tara in care toti cetatenii Romaniei, fie ca locuiesc in tara sau in diaspora, sa se regaseasca si sa poata duce un trai decent, iar in cazul romanilor din diaspora sa devina un loc in care sa doreasca sa revina definitiv.

Cu prietenie,
Daniel Constantin